HET BESTE VAN 2014: EXCLUSIVES

Nog vijf dagen en dan kunnen we al weer het 2014 afsluiten. Voor ons is het heel snel gegaan en daarom blikken we de laatste dagen van het jaar terug naar de verschillende concepten. We beginnen vandaag met de Exclusives, het concept waarbij we video’s van derden plaatsen op onze site. We hebben de top 5 geselecteerd op basis van het aantal views op YouTube. Welke video vind jij dat de meest succesvolle Exclusive van het jaar was? Plaats je antwoord in de comments.


5: Er-Rol Bouwt Skatepark In Garagebox
Er-Rol plaatste zich opvallend genoeg op nummer vijf van deze lijst. De skateshop uit Leeuwarden maakte een skatepark in een garagebox. Dit unieke aspect was reden voor mensen (over de hele wereld) om de video en het interview met Errol Newby te bekijken. (klik hier voor het artikel van de video).


4: Een Weekend Keulen Met Shajen Willems En Tristan Koelewijn Deel I
In het najaar van 2014 waren we samen met Fier Skateshop in Keulen. Rimmert Schoorlemmer maakte er de foto’s en Zev van Sluysdam maakte er een video van. Ondanks het weer was het een zeer goede colab (klik hier voor het artikel van de video).


3: Nassim Guammaz & Shajen Willems In Pier 15
Nassim scoort altijd goed als we kijken naar de views. De man uit Spijkenisse weet zichzelf altijd goed in de kijker te spelen door zijn unieke stijl van skaten. Tel daar bij op dat ook Shajen lekkere tricks en combo’s weet te scoren en je hebt een dijk van edit (klik hier voor het artikel van de video).


2: Fabian Verhaeghe For Homemade Skateboard
Een samenwerking waar we erg trots op zijn is die met Homemade. Geoffrey van Hove maakte een ‘tribute’ edit van de lange skateboard carrière van de Belg Fabian Verhaeghe. De video was niet alleen bij ons op de site te zien, maar andere belangrijke skateboard kanalen plugden de video ook (klik hier voor het artikel van de video).


1: Pier 15 Skatepark X Bombaklats
Pier 15 X Bombaklats heeft de meeste views van alle Exclusives in 2014. Dit komt niet geheel als een verrassing. De hype rond het skatepark voor de opening was al niet te bevatten. Gooi er een crew in als Bombaklats in een pre-session en je hebt gegarandeerd een banging video die iedereen wilt zien. Het kan bijna niet anders dat we van beiden veel meer gaan zien in 2015. Zullen ze volgend jaar ook de meeste views hebben (klik hier voor het artikel van de video)?

De nummer 1 is bekend. Maar welke Exclusive vond jij nou de beste? Wat zijn de keuzes? Hieronder staan ze allemaal. Plaats jouw favoriet in de commentbox hieronder.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL