TOM DE JONG OP NEDERLANDS DIKSTE SKATESPOT

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tom de Jong is een impulsieve jongen die af en toe erg laks kan zijn. Maar zijn creatieve geest zorgt ervoor dat hij op elke spot wel weer een sicke trick kan doen. Vooral niet moeilijk doen en het leven pakken zoals het is. Dat zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat het altijd een top tijd is als je met Tom op pad gaat. Wij spraken Tom tijdens het verrassingsfeestje van Sewa Kroetkov waar hij ons deze vette spots liet zien. Zo hadden we al snel afgesproken om deze check-out te maken.

Naam op paspoort: Tom de Jong
Geboorteplaats: Broek op lange Dijk
Woonplaats: Broek op lange Dijk
Geboortedatum: 18 September, 1991
Sponsors: Rollin Skateshop

Hoe ziet een doorsnee-dag voor jou uit?
Ik sta op, drink koffie en eet mijn ontbijtje en dan ga ik ergens naar toe. Meestal check ik eerst wie vrij is om te gaan skaten en anders ga ik naar de Rollin om daar nog meer koffie te drinken. Daar wordt meestal dan wel een plan gemaakt en dat gaan we dan doen. Tenzij ik moet werken..

Waar werk je?
Ik ben dozen-smijter bij DHL en als ik daar niet aan het werk ben dan werk ik nog bij de Rollin.

Tom de Jong Backside MelongrabTom de Jong met een backside melon grab. Foto: Rob Rouleaux

Interview: Floris Sprenkeling

Voor de meeste Nederlandse skaters heeft Floris Sprenkeling waarschijnlijk geen introductie meer nodig (dit heeft hij waarschijnlijk zelf al gedaan). Door zijn opvallende persoonlijkheid, de

Read More »

LATEST POSTS

Flatspot Magazine