VANDAAG BIJ HET #CONSPROJECTAMS

Vandaag gaan we weer lekker verder met het bouwen van het skatepark bij de Tanker in Amsterdam-Noord. Ondanks dat er een paar regendruppels uit de lucht komen moet alles klaar om morgen beton te kunnen storten. Máár er is meer dan alleen het skatepark.

Vandaag komt Floor van het Nederend langs om een grote tekening te maken voor de inspiratiemuur in het kantoortje. Daarnaast hij nog enkele graphics die in het magazine gebruikt gaan worden. Magazine?? Jazeker. Cris Dijkman is al de gehele week bezig om content te verzamelen die alle jongeren zelf hebben gecreëerd.

Samenwerken met Floro van het Nederend?
Maak kunst met Floor van Nederend. Woensdag 4 juli van 17:30 tot 20:30

Bekijk ook:
Presentatie plannen CONS Project Amsterdam
Eerste stappen gezet bouw CONS Project Amsterdam

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

02decAll DayBattle of Brugges

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

30decAll DayOpen Belgian Championship