#CONSPROJECT AMSTERDAM GAAT LOS

We hebben al verschillende berichten gepost over het #ConsProjectAms. Zaterdag avond waren we uitgenodigd om precies te weten wat er nou gaat gebeuren. Met een flinke lading koude biertjes, Een BBQ waar je U tegen zegt en natuurlijk een berg gezellige mensen was het een gezellige boel.

Helpen aan de bouw van het park:
Komende week kun je meehelpen om een echt skatepark te realiseren in Amsterdam Noord. En dat in een week! Lekker spelen met beton, bekistingen timmeren en meedenken over het ontwerp hoort er allemaal bij. Liever niet je handen vies maken maar wil je toch meehelpen, dan kun je ook meehelpen om een magazine van de gehele week in elkaar te knutselen, foto’s maken en andere verschillende workshops die je kunt volgen. Michael Groenewegen, Mick Johan en Cris Dijkman zijn elke dag van 10:00 tot 22:00 uur aanwezig om jullie te helpen.

Laat hier weten of je wilt meedoen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

26mayAll DayCarve & Coffee

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL