JELLE MAATMAN KILLED HOOFDDORP

Een tijdje geleden was het Etnies team in Nederland om twee dagen wat spotjes aan te pakken en Jelle Maatman kon natuurlijk niet ontbreken. Ze bleven twee dagen in Amsterdam om vervolgens weer verder te gaan met hun Tour. We gingen ook even in Hoofddorp checken of een van de heren in deze oranje full-pipe wat kon laten zien. Jelle Maatman kilde de spot en had deze Backside smithgrind al gedaan voordat de filmers klaar waren. Gelukkig is Jelle niet zo moeilijk en doet hij hem gerust nog een keer over.

Meer van Jelle:
Interview met Jelle Maatman
Maatman boers winnen Dew tour tickets naar Amerika
Minute Man – Jelle Maatman

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL