JELLE MAATMAN OVER ZIJN NIEUWE WOONPLAATS

Betrouwbare bronnen vertelde ons dat Jelle Maatman kort geleden naar Nijmegen is verhuisd. Voor ons een goede reden hem op te zoeken en te vragen naar zijn plannen voor de komende tijd.

Naam op paspoort: Jelle Maatman
Geboortedatum: 16-12-1993
Geboorteplaats: Deventer
Woonplaats: Nijmegen
Sponsors: Burnside, Etnies, Baker, Independent, Bones, Shake Junt

Hey Jelle, alles goed?
Ja zeker, alles gaat prima!

Waar hou je je op het moment vooral mee bezig? Je woont nu in Nijmegen hoorde we?
Ik studeer nu Sport, Gezondheid en Management aan de HAN in Nijmegen. Na lang zoeken heb ik nu eindelijk een kamer, midden in het centrum van Nijmegen. Daarnaast ben ik veel aan het skaten. Alleen nog niet zo veel in Nijmegen, meer in Deventer met m’n vrienden.

Hoe vind je de spots in Nijmegen, heb je ze al gecheckt en plannen gemaakt?
Ik heb een rondje in het centrum gelopen en foto’s van spots gemaakt. Ik heb wel wat dingen in m’n hoofd. Je schijnt alleen snel gekicked te worden in het centrum, maar de spots zijn vet! Daarnaast heb ik me door Casper Verheijen laten vertellen dat er buiten het centrum ook genoeg spots te vinden zijn.

Je bent natuurlijk veel op pad met Rambo Crew, heb je al bijna een full part klaar? Wat moet er nog gebeuren?
We zijn al een flinke tijd bezig en ik heb best veel footage! Alleen sommige shit is oud dus ik denk dat we binnenkort misschien een keer een throw away part online moeten gooien. Dan film ik daarna nog wat shit bij voor de echte part. Maar ik ben al goed op weg!

Heb je nog trips gepland staan binnenkort?
Nee, dat niet echt. We willen wat zelf wat dingen gaan ondernemen. In de voorjaarsvakantie willen we graag naar een vette stad. Dat kost alleen redelijk wat geld, en ik ben ook maar student! Met het wegvallen van Quiksilver is er niet echt meer iets waarmee ik elk jaar op trip ga.

Ga je nooit op trip met Etnies of Hardcore-Supplies?
Etnies gaat via Europa en dat is flow. Ik krijg soms wel te horen dat ze me ergens heen willen meenemen, maar het is nog nooit echt gebeurd. Met Hardcore heb ik het afgelopen jaar ook niks gedaan jammer genoeg. Ik hoop dat er dit jaar wel iets op de planning staat. Anders moet ik zelf maar eens flink gaan sparen!

Meer van Jelle:
Minute Man – Jelle Maatman

Jelle-Maatman-WallrideJelle Maatman – Wallride // Foto: Mathijs Tromp

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

26mayAll DayCarve & Coffee

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL