KLAAS VOORTHUIJSEN, VAN SCHETS TOT DECK

Hans en jij hebben voor het eerste board een graphic van Matt Hensley gekozen. Welke graphics kunnen we nog meer verwachten?
Het is sowieso het plan om elke drie maanden een nieuw deck te maken in gelimiteerde oplage; en natuurlijk weer een feestje. Maar we hebben wel wat andere graphics in gedachte waaronder de Lucero van Schmitt Stix, met van die gevaarlijk ogen achter tralies enzo. Of een Zorlac graphic, lekker smerig. Maar jullie zullen het vanzelf wel zien wat er nog meer gaat komen.

Verder gaan jullie ook nog shirts maken van de graphic. Je gaat dus straks gasten zien rondrijden met jouw shirt of board.
Haha, ik weet niet of het zo storm gaat lopen. Maar ja, het is toch sick! Ik ben er zeker blij mee, maar ik ben alweer bezig met hoe ik de volgende weer kan aanpakken en verbeteren, welke shape we moeten gaan doen, welke graphic gaat het worden en in welke kleuren we die moeten doen. Ik ben sowieso stoked als ik iemand tegen kom met ‘mijn’ deck of shirtje.

Weet Matt Hensley zelf eigenlijk dat jullie dit gaan doen?
Ik denk het wel ja. Er kwamen laatst namelijk wat mensen van Brixton in de shop en het was half 6; dus beer o’ clock. We waren lekker wat biertjes aan het drinken met hun en ik had net mijn ontwerp af en een paar eerste print outs op de toonbank liggen. De prints wilde ik namelijk ophangen met een coming soon tekst erbij. Zelf wist ik niet dat Matt Hensley door Brixton gesponsord werd, maar die gasten hebben dus een printje meegenomen om aan hem te geven, maar ik weet dus niet zeker of ze het printje ook daadwerkelijk aan hem hebben gegeven.

Ik hoorde net het woord feestje. Wanneer kunnen we een releaseparty verwachten?
Ja, een feestje hoort erbij. Het plan is om vrijdag 16 mei een feestje te doen in TOMS. Bij deze willen we ook iedereen uitnodigen om gezellig een biertje of meer natuurlijk te komen doen en er een gezellige avond van te maken. Ik wil er nog een kleine expo bij doen van mijn werk en natuurlijk de boards en shirts die dan te koop zijn.

TomsClassicsMattHensley01Wil jij dit board winnen? Laat dan in de COMMENTS weten welke graphic jij als volgende TOMS CLASSICS zou willen zien. Het meest originele idee is de winnaar!

Vrijdag bij de Release Party maken we bekend wie de gelukkige winnaar is geworden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X