MARC BOLHUIS OVER OBL, SKATEN EN FILMEN

Marc Bolhuis staat vaker achter de camera dan er voor op zijn skateboard. Daar brengen we verandering in. We gingen met Marc op pad, namen een paar foto’s en stelden hem enkele vragen. Wat is Boombap precies? Lees het in dit interview.

Naam op paspoort: Marc Bolhuis
Geboorteplaats: Rotterdam
Woonplaats: Oud-Beijerland
Geboortedatum: 23 maart, 1990
Sponsors: Skatestore Rotterdam

Hé Markie, waarom woon je in een dorp als Oud-Beijerland?
Eerder woonde ik gewoon in Rotterdam. Maar dat huis kon ik niet meer betalen omdat m’n huisgenoten er allemaal uit gingen. Toen moest ik weer terug naar mijn ouders. Weer bij mijn pa en ma wonen is wel wat minder natuurlijk. Maar het chille aan Oud-Beijerland is dat ik daar gewoon stelconplaten kan skaten in de avond. Dat is het chille, gewoon stelconplaten.

Hoe ziet jouw leven er uit op het moment?
Skaten, filmen en werken bij Hardcore Supplies.

Wat doe je precies bij Hardcore?
Dozen inpakken en uitpakken.

Je weet dat het ook zo in jouw interview komt te staan..
Oh, echt! Je bent al bezig?! Oh.. Tja.. Wat doe ik bij Hardcore? Precies dat! Ik kan het wel in details uitleggen..

Haha, nee. Dat is niet nodig. Wat zijn jouw plannen voor de toekomst?
Ik hoop dat ik kan blijven skaten en blijven doen wat ik nu doe: filmen en skateboarden.

Marc Bolhuis, ollie in Scheveningen
Marc Bolhuis – ollie / Foto: Rimmert Schoorlemmer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL