INSIGHT: HANS DIJS OVER DE DC STORE IN AMSTERDAM

Bij een winkel als deze hoort natuurlijk een team. Kunnen we binnenkort Nederlandse DC riders tegenkomen?
Persoonlijk zit ik er wel aan te denken om een team te starten. Zeker nu in de Benelux het niveau met een noodgang maar omhoog gaat. Het zou toch vet zijn als je via ‘de Store’ een opstap kan maken om vervolgens eventueel door te kunnen stromen naar DC Europe.. We hebben zoveel talent rond rijden. Dus ik ben er zeker mee bezig.

Zijn er al mensen die je in gedachte hebt?
Er spoken behoorlijk wat namen door mijn hoofd, maar daar kan ik nu nog niets over zeggen. We hebben het heel erg druk gehad met het openen van de winkel. Dus om dan ook nog eens bezig te zijn met het oprichten van een team..

De winkel opent vandaag haar deuren. Gaat dat nog gevierd worden?
Zeker weten! Gratis bier, hapjes en ik denk dat er ook flink wat goodies door de lucht gaan vliegen; en veel gezelligheid natuurlijk! Want dat zal het zeker worden hier op de Warmoestraat op vrijdagavond. Dus bij deze wil ik graag heel Nederland uitnodigen om de winkel te komen checken, want ik ben echt trots op het resultaat.

Dus.. in de afgelopen periode heb je drie nieuwe winkels geopend. Kunnen we nog meer verwachten?
Ik heb een aantal dromen in me hoofd.. Ik zou graag nog een Element of een Volcom winkel willen openen. Ook heb ik ooit een keer met Vans om de tafel gezeten, maar dat was zeker nog niets concreets. Dus who knows!

Op de Zeedijk zou ik ook graag nog een project willen doen. Maar dat staat verder af van het skateboarden en gaat meer richting de kant op van de sneakers. Het lijkt me vet om samen met Patta of met Freshcotton iets te doen om die straat interessanter te maken. Maar dat staat nog allemaal in de kinderschoenen.

Kunnen we nog pro’s verwachten vanavond?
Ik weet het niet. Rob Dyrdek hangt rond in Europa, dus wie weet.. Maar ik ben bang dat het te kort dag is voor Rob. Maar je weet het nooit.

DcStoreAmsterdam02

Alle info over de winkel en het feest in de avond vind je hier op de Facebook event pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL