FOTO’S: OP GESPREK BIJ BERT ROETERDINK

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hoe zit het precies met je sponsors, hoe is dat gelopen en wie supporten je op het moment precies?
Burnside natuurlijk al iets van zes jaar. Toen Rik van Dijk nog bij Soletech werkte kreeg ik af en toe spullen via hem van Emerica. Nu maken hij Sebastiaan het al een hele tijd mogelijk dat ik Vans spullen krijg, daar ben ik echt blij mee! Ook kwam ik op een vage manier in contact met Mattoes Kaspers van Go-Europe waar ik af en toe wat boards van krijg, maar dat is niet echt heel duidelijk. Vooral Vans en Burnside dus op het moment!

Wat zijn de plannen voor de komende tijd, wat kunnen we verwachten?
Met Vans gaan we nog een paar visiting dagjes doen, we gaan bij een aantal teamriders op bezoek en één dag streeten in zijn local stad, dat is wel leuk. Daarnaast veel met Rambo Crew filmen. En misschien nog een paar tricks filmen met Sami voor Kingpin.

Welke drie dingen heb je altijd bij je als je gaat skaten?
Mijn skateboard natuurlijk, de Rambo Crew Camera (VX1000), portemonnee met milli en mijn telefoon natuurlijk. We moeten wel connected blijven. Veel meer heb ik niet perse altijd bij me.

Laatste videopart waar je echt stoked op was:
Ik heb niet echt een part, de Deathwish video vond ik wel echt hard! Het probleem is dat ik thuis echt super langzaam internet heb. Als ik een part wil laden ben ik dus echt een paar uur bezig. Echt heel kut, maar het is niet anders hehe..

Laatste spot die je geskate hebt:
Gister in Veenendaal, daar heb ik die Noseblunt gedaan.

Laatste trick waar je echt blij mee was:
Ik ben met alle tricks even blij, het gaat om het gevoel als je iets geland hebt. Met een dikke rail kan ik bijvoorbeeld even blij zijn als een trick op een kleine rail als die goed lukt.

Laatste dat je kwijt wil in dit interview:
Natuurlijk wil ik iedereen bedanken, als eerste Herm Golbach en de Rambo Crew. Rik van Dijk, Sebastiaan Vijverberg en iedereen die ik vergeten ben.

Bert-Roeterdink-Venendaal-Fs-NosebluntBert Roeterdink – Fs Noseblunt / Foto: Mathijs Tromp

LATEST POSTS

Flatspot Magazine