FOTO: JELLE MAATMAN – PIVOT TO FAKIE IN HARLINGEN

Oké, misschien zijn de Maatman broers het afgelopen jaar wel heel veel voorbij gekomen op Flatspot. Maar ze verdienen het gewoon! Waar of wanneer je ze ook maar meeneemt naar een spot; bijna altijd komt er wel dikke trick uit. Dit was ook het geval bij deze spot in Harlingen. Oud ijzer van een oud metro station uit Milaan lag er opgeslagen. Wij denken misschien wel één van de meest bizarre spots in Nederland. In eerste instantie denk je op Nederlands grootste tranny walhalla te zijn beland, maar al snel kom je er achter dat het vrij moeilijk is een spot te vinden waar je enigszins een trick kunt doen. Jelle Maatman vond er één en maakte al snel deze pivot to fakie. 

Meer van Jelle Maatman: 
Foto: Wallpaper – Jelle Maatman – Nosegind tailgrab in Nieuwegein
Foto: Wallpaper – Jelle Maatman – Crooked in Philadelphia
Maatman boers Winnen Tickets Naar Dew Tour In Amerika

Bekijk ook:
Foto’s: Interview – Tom De Jong Op Nederlands Dikste Skatespot
Wallpaper: Tom de Jong – Backside Disaster

Jelle-Maatman-Pivot-to-Fakie-flatspot-mathijs-trompJelle Maatman, pivot to fakie / foto: Mathijs Tromp

Flatspot Magazine
X