FOTO: DONNY JANSSEN HEELFLIP IN ROTTERDAM

Donny bewerkt voor zijn opleiding hout, maar in z’n vrije tijd is hij een bedreven houtbewerker. Waar je vroeger alleen nog maar met een kickflip weg kwam, heeft de heelflip z’n return ingezet; en zeker op de manier hoe Donny Janssen ze doet. We gingen met hem naar de bekende ledge bij de Erasmusbrug en hij perste er deze steezy heelflip uit. Binnenkort meer van Donny. Zijn interview is in the works! 

Bekijk meer Donny:
Video: A Beer With – Donny Janssen In Skatepark De Fabriek
Foto’s: Interview – Donny Janssen Aka Don Baba
Video: Donny Pascal En Wouter In Berkel
Video: Out Of Focus – Een Weekend Far ‘N High Met FlatspotHollandHouse 

donny-janssen-heelflip-erasmusledge-rotterdam

Donny Janssen, heelflip / foto: Rimmert Schoorlemmer

Flatspot Magazine
X