HET BESTE VAN 2014: WALLPAPERS

Het eind van het jaar is in zicht en de laatste dagen van 2014 blikken we terug op het afgelopen jaar. We zijn aanbeland bij de top 5 van de Wallpapers. Deze top 5 hebben we gekozen op basis van Facebook shares. Gisteren heb je de top 5 kunnen zien van de Exclusives. Welke Wallpaper vind jij de vetste van 2014? Plaats je antwoord in de commentbox hier onder.

Rob-Maatman-Fs-Feeble-LES-New-York
5: Rob Maatman Frontside Feeble In New York
Het zal voor bijna niemand een verrassing zijn dat Rob Maatman in deze top 5 terecht is gekomen. De beste man skate hard, maar ook een stijl waar je niet op kan haten (klik hier voor het artikel van de Wallpaper).

BartBuikman-Frontboard-Purmrerend
4: Bart Buikman Frontside Boardslide In Purmerend
Een grotere verrassing in deze top 5 is Bart Buikman. De jongeman is vooral bekend om zijn consistentie bij de grote indoor skateboard wedstrijden. Het feit dat je hem eens uit het park kan zien heeft mogelijk meegespeeld in zijn vierde plek. We vermoeden dat Bart ook in 2015 hoge ogen zal scoren; zeker in de parken, maar misschien ook wel op street (klik hier voor het artikel van de Wallpaper).

Simon-de-Volder-Fs-Blunt-Brussels-2014
3: Simon De Volder Bluntslide In Brussel
We zijn beland bij de derde plaats en tevens de enige Belg in deze top 5. Zelf gaan we niet vaak de grens over naar onze Zuiderburen. Het is dan ook geen toeval dat deze foto niet van de vaste crew komt, maar van up and coming skateboardfotograaf Sybren Vanoverberghe. Hij schiet unieke beelden en het feit dat we niet vaak footage uit België plaatsen verklaart de derde plek. Sybren, keep up the good work! En Simon ook niet te vergeten (klik hier voor het artikel van de Wallpaper)!

Rob-Maatman-Kickflip-Flatspot
2: Rob Maatman Kickflip In Arnhem
Rob Maatman staat twee keer in deze top 5. Dat is ook niet heel gek als je alle spots aanpakt met het gemak van een Maatman. Veel mensen die Rob ooit hebben zien skaten zijn dan ook instant fan. Dat hij niet op plek 1 staat verbaast ons meer dan twee plekken in de top 5 (klik hier voor het artikel van de Wallpaper).

Paul-Verbraak-Pier-15-17-september-2014-V5
1: Paul Verbraak, Pier 15 Skatepark Breda
Er kan maar één de nummer 1 zijn en dat is Paul Verbraak. Mede door de hype rondom de opening van Pier 15 Skatepark te Breda haalde hij de eerste plek binnen. Het gaat om Facebook shares, dus een hype als dat helpt enorm. Al zou Paul nooit de eerst plek gehaald hebben hij z’n crooks niet zo stylish zouden zijn (klik hier voor het artikel van de Wallpaper).

De Wallpaper met de meeste Facebook shares bekend. Maar welke Wallpaper vond jij nou de allermooiste? Wat zijn de keuzes? Klik hier om naar de pagina te staan met alle Wallpapers. Plaats jouw favoriet in de commentbox hieronder.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL