Video: Red Bull Terminal Takeover 2024

Toen Jake Wooten de vraag kreeg op welke ongebruikelijke hij graag een keer zou willen skaten wist hij het gelijk: een vliegveld. Nog geen jaar later was de eerste editie van de Red Bull Terminal Takeover een feit. Toen onze vrienden van Red Bull ons uitnodigden voor een tripje naar New Orleans, USA om een kijkje te nemen bij de Terminal Takeover van dit jaar twijfelden we geen minuut.

 

Samen met Jason Lijnzaat stapte we in het vliegtuig en inspecteerde we obstakels in de verschillende ruimtes van het vliegveld. De dag erna was het de beurt aan 11 skateshops om videoparts te filmen die binnenkort te zien zullen zijn op de website van Red Bull. Ook namen we een kijkje bij het afsluitende cash for tricks events. De video daarvan zie je onderaan dit artikel.

Video: 
Tim Koster

Foto’s:
Mathijs Tromp

Jason Lijnzaat - Ollie
Jason Lijnzaat - Frontside Blunt
Jason Lijnzaat - Stalefish
Jason Lijnzaat - Kickflip Wallride
Jason Lijnzaat - 50-50
Jason Lijnzaat - Frontside Blunt
Gavin Bottger - 5-0
Jason Lijnzaat - 50-50
Jason Lijnzaat - Nosepick
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL