Mette Ingvartsen Presenteert ”Skatepark”

– advertorial –


Theater Rotterdam presenteert Skatepark, een unieke voorstelling op 25 en 26 augustus, waarin het theater volledig wordt omgevormd tot een waar skatepark. Voor deze bijzondere gelegenheid zal de deur wagenwijd openstaan voor de lokale skate community. De hal wordt uitgerust met een skatepark , waardoor iedereen de kans krijgt om voor de voorstelling te skaten in het gebouw.


Info ”Skatepark” by Mette Ingvartsen:
Datum: 25 & 26 Augustus 2023:
Tijd: 18:00 – 22:00
Locatie: Schouwburgplein 25, 3012 CL Rotterdam, Nederland

Tickets:
Koop je tickets hier!


De cast van Skatepark is samengesteld uit professionele skaters, talenten en lokale skaters. Het podium wordt onder leiding van de Deense choreografe Mette Ingvartsen letterlijk getransformeerd tot een skatepark, waarmee ze een dynamische ontmoeting creëert tussen skaters, dansers en theater.


Skateboarden wordt in Skatepark gevierd. Skaters die met soepele bewegingen en krachtige, grensverleggende acties de openbare ruimte opeisen, vinden in Theater Rotterdam een nieuw toneel. Mette Ingvartsen verkent samen met een groep skaters de snelheid en energie van beweging op wielen, een nostalgische verwijzing naar haar eigen jeugd.


Maar Skatepark is meer dan een schouwspel van virtuoze stunts. Het symboliseert de opkomst van een gemeenschap. Een gemeenschap die gedreven wordt door doorzettingsvermogen en hard werken, waar individuen proberen, vallen en de grenzen van het mogelijke verleggen – alleen, maar toch samen.


Het theater biedt in deze voorstelling een vloeiend kader voor ontmoetingen tussen skaters en dansers van verschillende generaties. Hun voortdurende pogingen om in balans te blijven, hun sprongen, hun levendige interacties en botsingen in gedeelde ruimtes vormen iets groters – een samenleving waarvan we kunnen leren.


Skatepark is een viering van de lokale en internationale skategemeenschap. Deze unieke mix van skaten, dans en theater belooft een onvergetelijke ervaring te worden die de passie, doorzettingsvermogen en creativiteit van deze dynamische gemeenschap onder de aandacht brengt.


Tickets en meer info:
Theater Rotterdam Website

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

26mayAll DayCarve & Coffee

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL