Video: Titus Go Skateboarding Day Rotterdam 2023

Op 21 Juni is het niet alleen de langste dag van het jaar, het is dan ook Go Skateboarding Day. Een dag die in het teken staat van skateboarden, op welke manier dan ook. Speciaal voor deze gelegenheid organiseerden wij samen met Titus Skateshop dit jaar een Go Skateboarding Day event op het Westblaak Skatepark in Rotterdam. Titus zorgde voor een dik prijzenpakken voor de skaters, en Red Bull kwam gezellig langs met hun party truck en DJ voor de nodige muziek. Check de video voor een impressie van de avond!

Video:
Tim Koster

Riders:
Jaasir Linger
Djai Marchena
Stephan Schuuring
Nassim Guammaz
Baba Komdeur
Rachid Addou
Finn Mostert
Reemy Aniceta
Chris Hoeve
Jersey Nelom
Donny Janssen
Jeff Smit
Yassine Chadi
Everlast Karsters
Jannes vd Baar

Web:
Titus

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

16decAll DayNK Skateboarden Junioren 2023

30decAll DayOpen Belgian Championship