Video: Vans Belgium – ZAHBA

Vans introduceert: The ”Zahba” By Zion Wright. Het is geen Zion Pro Model, maar wel een speciale Zion Wright colorway van de eerste versie van de schoen. Een technische schoen, die volgens Zion zelf een merkbare impact heeft op je het skaten. Aangezien er maar een één echte manier is om dit te testen organiseerde Vans België een aantal skate sessies, waarbij ze local skaters volgen op de Zahba, in hun eigen stad. Het resultaat is deze zotte video gemaakt door Harry Billiet.

Film & edit:
Harry Billiet

 

Riders:
Sven Kieffer
Andrei Balaban
Tomas de Keulenaar
Yeelen Moens
Vicky van Nuffel

Vans Zahba

Vans introduceert de geheel nieuwe ”Zahba”. Een technische schoen gemaakt gemaakt met inspiratie als inspiratiebron Zion Wright, en gemaakt om het skaten naar een volgend level te brengen. Speciale kenmerken van de schoen zijn onder andere de Vans IMPACTWAFFLE™, gebruik van duurzame materialen en kenmerken van Zion’s hometown; Jupiter, Florida. 

 

De combinatie van de ImpactWaffle™ technologie, de Vans VR3 dual-density impact demping, en Vans SickStick™ rubber heeft geresulteerd in deze stevige schoen met behoud van boardgevoel en flexibiliteit. 

 

Lees meer over de schoen op de website van Vans

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

01jun14:0021:00NK Junioren Skateboarden 2024€2000 prijzengeld

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL