Video: Vans Belgium – ZAHBA

Vans introduceert: The ”Zahba” By Zion Wright. Het is geen Zion Pro Model, maar wel een speciale Zion Wright colorway van de eerste versie van de schoen. Een technische schoen, die volgens Zion zelf een merkbare impact heeft op je het skaten. Aangezien er maar een één echte manier is om dit te testen organiseerde Vans België een aantal skate sessies, waarbij ze local skaters volgen op de Zahba, in hun eigen stad. Het resultaat is deze zotte video gemaakt door Harry Billiet.

Film & edit:
Harry Billiet

 

Riders:
Sven Kieffer
Andrei Balaban
Tomas de Keulenaar
Yeelen Moens
Vicky van Nuffel

Vans Zahba

Vans introduceert de geheel nieuwe ”Zahba”. Een technische schoen gemaakt gemaakt met inspiratie als inspiratiebron Zion Wright, en gemaakt om het skaten naar een volgend level te brengen. Speciale kenmerken van de schoen zijn onder andere de Vans IMPACTWAFFLE™, gebruik van duurzame materialen en kenmerken van Zion’s hometown; Jupiter, Florida. 

 

De combinatie van de ImpactWaffle™ technologie, de Vans VR3 dual-density impact demping, en Vans SickStick™ rubber heeft geresulteerd in deze stevige schoen met behoud van boardgevoel en flexibiliteit. 

 

Lees meer over de schoen op de website van Vans

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

16decAll DayNK Skateboarden Junioren 2023

30decAll DayOpen Belgian Championship