Video: Powla #1

Filmer Richard Vonk stuurde ons deze dikke VX park edit met footage die hij afgelopen winter filmde in Skatepark De Fabriek in Enschede. Check hoe de locals hun winter doorbrachten, en check wat je te wachten staat voor aankomende Pola Contest!

Riders: Julian “Dizzy” Meulensteen Diego Broest Leon Huiskes Bert Wilmink Lennart van Roeden Pepijn Klaas Simon de Rat Peter Holthinrichs Jimi van der Sloep Leon Wolters Tijmen de Jong Jippe Ticheler Sam “Sammio” van Olde Beuvink Chay Marshall Collin Zurink Bryan van Meerveld Sam Wensink Film / edit: Richard Vonk

Filmer Richard Vonk stuurde ons deze dikke VX park edit met footage die hij afgelopen winter filmde in Skatepark De Fabriek in Enschede. Check hoe de locals hun winter doorbrachten, en check wat je te wachten staat voor aankomende Pola Contest!

Riders:
Julian “Dizzy” Meulensteen
Diego Broest
Leon Huiskes
Bert Wilmink
Lennart van Roeden
Pepijn Klaas
Simon de Rat
Peter Holthinrichs
Jimi van der Sloep
Leon Wolters
Tijmen de Jong
Jippe Ticheler
Sam “Sammio” van Olde Beuvink
Chay Marshall
Collin Zurink
Bryan van Meerveld
Sam Wensink

Film / edit:
Richard Vonk

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

16decAll DayNK Skateboarden Junioren 2023

30decAll DayOpen Belgian Championship