Video: Slip ‘n Slide Cup Utrecht

Zoals je waarschijnlijk via onze social media al hebt gezien stond de mega miniramp van Nine Yards Skateparks afgelopen zondag in Utrecht voor de ‘Utrecht 900 miniramp contest’. In het tijdelijke stadion bij de jaarbeurs werd het event gehouden, maar helaas was het event compleet in het water gevallen. Toch hebben we geprobeerd er het beste van te maken… Neem een kijkje bij de Slip ‘n Slide cup in Utrecht… Volgend jaar beter!

Riders:
Jonas Bünger aka Ginger
Jelle Maatman
Jason Lijnzaat
Robian Fifield
Tom Hakstege
Tijmen Overbeek

Film:
Tim Koster
Mathijs Tromp

Edit:
Tim Koster

Web:
Sport Utrecht
Utrecht.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL