Foto’s: Vogelpop 2022

Afgelopen weekend waren we bij de derde editie van Vogelpop. Een klein festival midden in de Drenthse weilanden waarbij skateboarden een centrale rol speelt. Samen met de Pi2 squad werd er een leipe course gebouwd waarop een Ganja for tricks contest werd gehouden, en waren er prijzen te winnen van onder andere Titus. De sfeer zat er goed in. Neem een kijkje in onze mega gallery, en proef de sfeer van Vogelpop!

 

 

Web:
Vogelpop.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL