Foto’s: Vogelpop 2022

Afgelopen weekend waren we bij de derde editie van Vogelpop. Een klein festival midden in de Drenthse weilanden waarbij skateboarden een centrale rol speelt. Samen met de Pi2 squad werd er een leipe course gebouwd waarop een Ganja for tricks contest werd gehouden, en waren er prijzen te winnen van onder andere Titus. De sfeer zat er goed in. Neem een kijkje in onze mega gallery, en proef de sfeer van Vogelpop!

 

 

Web:
Vogelpop.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

26mayAll DayCarve & Coffee

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL