19 December: NK Skateboarden 2021

Ja, je leest het goed. Ondanks alle strenge maatregelen heeft de SFN het voor elkaar gekregen ook dit jaar tóch een NK te organiseren. Zondag 19 december is het zover bij Skatepark de Fabriek in Enschede. Natuurlijk heeft ook het NK te maken met de actuele maatregelen, dus het wordt weer een speciale editie, inclusief corona regels, testen, mondkapjes etc. Ook is er dit jaar geen publiek toegestaan, maar je kunt het hele circus thuis volgen via de livestream! Deelnemers kunnen zich van tevoren aanmelden. Trainen is mogelijk op zaterdag 18 december, de wedstrijd voor zowel vrouwen en mannen wordt gehouden op zondag 19 december!

Info NK Skateboarden 2021:
Datum: (18)-19 December 2021
Locatie: Skatepark de Fabriek, Enschede

Meer info:
NKskateboarden.nl

Bekijk ook:
Video: NK Skateboarden 2020

Web:
Skateboardbond.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL