19 December: NK Skateboarden 2021

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ja, je leest het goed. Ondanks alle strenge maatregelen heeft de SFN het voor elkaar gekregen ook dit jaar tóch een NK te organiseren. Zondag 19 december is het zover bij Skatepark de Fabriek in Enschede. Natuurlijk heeft ook het NK te maken met de actuele maatregelen, dus het wordt weer een speciale editie, inclusief corona regels, testen, mondkapjes etc. Ook is er dit jaar geen publiek toegestaan, maar je kunt het hele circus thuis volgen via de livestream! Deelnemers kunnen zich van tevoren aanmelden. Trainen is mogelijk op zaterdag 18 december, de wedstrijd voor zowel vrouwen en mannen wordt gehouden op zondag 19 december!

Info NK Skateboarden 2021:
Datum: (18)-19 December 2021
Locatie: Skatepark de Fabriek, Enschede

Meer info:
NKskateboarden.nl

Bekijk ook:
Video: NK Skateboarden 2020

Web:
Skateboardbond.nl

LATEST POSTS

LIVE: NK Skateboarden 2021

Volg hier de finaledag van het NK Skateboarden 2021 bij Skatepark de Fabriek in Enschede! Heb je geen zin om de hele dag te kijken. Check dan morgen onze eigen

Read More »
Flatspot Magazine