Video: FUC – Fucing Hot

Brandende mensen, rails, wheelypads en vuurwerk, dit allemaal om de lente collectie van FUC (fackupclothes) Fucing Hot onder de aandacht te brengen. Ga er even lekker voor zitten en geniet van het stuntwerk van deze crew.

In hun eigen woorden:
” De stuntman, Jeff schepte op dat die wel een tatoeage zou willen zetten van FUC, in ruil voor een trui. Bleek die achteraf natuurlijk een slechte deal te vinden, maar omdat die wel iets beloofd had wilde die iets anders doen. Jeff zijn ‘main’ stunt is zichzelf in de fik zetten met zeepbellen van butaangas, dus toen kwamen we met het idee om hem in de fik te steken met een skateboard, zodat we beide onze specialiteiten konden combineren haha. Raoul (met de vuurpijl op het einde) had toevallig een lege loods ter beschikking. Van die loods hebben we vervolgens een skateparkje gemaakt ‘skatepark Cruq’ om de video op te kunnen nemen. De brommer is erbij gehaald voor het dramatische effect van de vuurstunt, maar is helaas heel gebleven. Het idee van de video werd uiteindelijk zoveel mogelijk vuur en skaten met de naam ‘fucing hot’. “

Film & edit
Dylan van der Laan

Riders
Tijmen Suidman
Finn Mostert
Edgar Dô Van Kia
Robin Hayford
Sven de Jager
Juan Luff
Yassine Chahdi
Raoul Kepel

Stuntman
Jeff Hanenhuid

Assistent producer
Aladdin Kaan Demir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL