Video: Jay de Keijzer – 3 Dayzzz

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Helaas is het voor de meeste van ons voorlopig niet mogelijk om warm binnen te kunnen skaten van wegen de lockdown. Jay de Keijzer kan gelukkig nog wel zo nu en dan een rondje door zijn locale park maken aangezien hij ze helpt met het bouwen van nieuwe obstakels. Tijdens drie van deze dagen wisten ze ook nog snel wat tricks vast te leggen op camera en hebben dat in een kleine edit weten te verwerken. Ga er even lekker voor zitten en geniet van deze montage.

Rider:
Jay de Keijzer

Filmer:
Thomas Kappe

LATEST POSTS

Video: FUC – Fucing Hot

Brandende mensen, rails, wheelypads en vuurwerk, dit allemaal om de lente collectie van FUC (fackupclothes) Fucing Hot onder de aandacht te brengen. Ga er even

Read More »
Flatspot Magazine