Video & Foto’s: Het Poolcafé Rotterdam

Aanstaande vrijdag (24 Juli) opent Het Poolcafé in Rotterdam voor het eerst de deuren voor publiek. Het Poolcafé is een onderdeel van ”Vrijstaat Weelde Rotterdam”. Op deze locatie vind je verschillende bars, restaurants, kunst, een groot buitenterrein dat perfect geschikt is voor feesten en nu dus ook het Poolcafé. Wij kregen de kans het park te testen met het skateteam van Nine Yards Skateparks (tevens de bouwers van de bowl) en een aantal Rotterdamse locals.

Opening Het Poolcafé:
Aanstaande vrijdag is de officiële opening van het het Poolcafé en daar kun jij bij zijn. Door de Coronaregels dien je even online te reserveren via de onderstaande link, dan verzeker je jezelf van toegang, en sta je niet voor een dichte deur!
Bestel hier je tickets!

De Bowl:
De bowl is gebouwd door Nine Yards Skateparks en zeer smooth zoals we van ze gewend zijn. Ondanks de mellow transition blijft de vaart en goed inzitten en is de bowl goed te skaten voor zowel beginners als gevorderde skaters. Het lage gedeelte heeft een hoogte van 1,30m, het hoge gedeelte (met poolcoping) is 1,70m hoog.

Artwork bij Thomas Trum:
Wat gelijk opvalt bij binnenkomst is de unieke paintjob van de bowl. De Nederlandse kunstenaar Thomas Trum heeft deze beschildering met een speciale vilt techniek aangebracht aan de binnenkant van de bowl.
Neem een kijkje op zijn website voor meer info!

Meer info Poolcafé:
Locatie: Weelde Rotterdam (Marconistraat 39, 3029 AG Rotterdam, Nederland)
Openingstijden:
Woensdag – Donderdag: 10:00 – 23:00
Vrijdag – Zaterdag: 10:00 – 02:00
Zondag: 10:00 – 23:00
Check de website voor meer info

Wouter de Jong – Stalefish
Diego Broest – Nosegrind
Wouter de Jong – Footplant

Web:
Weelde Rotterdam
Nine Yards Skateparks

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

01jun14:0021:00NK Junioren Skateboarden 2024€2000 prijzengeld

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL