Video: Sicilian Reptilians

Soms krijgen we videos doorgestuurd van lezers met de vraag of wij deze zouden willen delen met onze lezers. Sommige videos hoeven niet van de hoogste kwaliteit te zijn om om je hyped te maken als skateboarder. Bart van Dijk, Kurt van Outheusden en niemand minder dan Tommy van Berkel trokken begin dit jaar naar Sicilië om te checken of de spots een beetje te skaten zijn. Het resultaat zie je in deze video!

Riders:
Tommy van Berkel
Kurt van Outheusden
Bart van Dijk

”Deze mini-documentaire laat zien dat het eiland Sicilië prima geschikt is voor reptielachtigen. Vooral in het plaatsje Gibellina gedijen de dieren goed, dankzij een mediterraan klimaat in combinatie met ontelbare spelonken in vervallen architectuur. Het nieuwe Gibellina welteverstaan, want het oude werd verwoest door een aardbeving in 1968 en daarna bedolven onder massief beton door kunstenaar Alberto Burri.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024