Video & Foto’s: Slam Fest 2019

Soms heb je van die weekenden dat alles tegelijk valt, net als dit weekend. Op vrijdag waren we bij de MalieMadnezz in Den Haag, en een dag later waren we alweer bij Slam Fest in Gent. Een dikke contest op een gloednieuwe course in een groot station met diverse rijders uit de top van Europa. Als kers op de taart werd de dag afgesloten met een demo van het Primitive Pro team, wauw, wat een dag!

Film / edit:
Tim Koster

Raphael Detienne – Nosegrind
Mano Wolf – Bs Lipslide
Douwe – Macare – Nollie Kickflip

Primivite Demo @ Slam Fest

Als afsluiter van de dag kwam het Primitive Team nog even langs voor een dikke demo in het park. Grote namen als Bastien Salabanzi, Wade Desarmo, Spencer Hamilton, Patrick Zengraf, JB Gilett en Mr Primitive, Paul Rodriguez himself gaven een show weg en maakte tijd voor een uitgebreide handtekeningen sessie.

Paul Rodriguez – Switch Flip
Wade Desarmo
David Jakinda – Hardflip
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL