Ben-G X The Bulldog Amsterdam

Aanstaande zaterdag is het 20 April, oftewel 4/20. Om deze dag te vieren brengen The Bulldog Amsterdam (De legendarische coffeeshop keten en Ben-G Skateshop deze exclusieve colab uit! Wees er snel bij want ze verdwijenen waarschijnlijk als je maaltijd op je salontafel met een hond erbij van je salontafel.

The Bulldog X Ben-G pop-up store:
The Bulldog, een internationaal fenomeen, met inmiddels vestigingen over de hele wereld, opent voor deze speciale samenwerking voor het eerst een pop-up store in ’s werelds allereerste coffeeshop. Om deze samenwerking te vieren is er op deze dag een zéér beperkte oplage van de Nike SB Dogwalker schoen te koop; de op 4/20 terugkerende schoen van Nike SB met cannabis als thema.

Info Pop-Up Store:
De pop-up is op 20 april éénmalig geopend van 10:00 tot 17:00 op de Oudezijds Voorburgwal 88.

Web:
Ben-G


Ben-G

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL