Video: Coen de Bruijn | In Loving Memory

Het afgelopen half jaar heb je het al een aantal keer voorbij zien komen… In juni 2018 kwam onze vriend, en bekend gezicht in de Nederlandse skateboard community Coen de Bruijn plotseling om het leven door een hersenbloeding. 25 januari was zijn verjaardag en om Coen te herdenken werd het ”Shred for Coen” evenement gehouden bij Burnside in Deventer. Ook was er een premiere van de video waar Coen tot op de dag van zijn overlijden meer bezig was. RIP Coen de Bruijn!

Video/edit:
Styn Dirkx & Peter Kolks

Bekijk ook:
Video: Skate for Coen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL