Video: Antwerp Skate Depot Fest 2019

The first competition we visited with Woody this year was the ASD Fest in Antwerp, Belgium. Not only was Woody competing, he also went around to find out what exactly the difference is between a skatepark and a skate depot.

Riders:
Simon Deprez
Kevin Tshala
Rob Maatman
Tim Zom
Lars de Weerd
Jay de Keijzer
Robbe de Moor
Mathijs Stevens
Siebert Glele

Film/edit:
Tim Koster

Video: Antwerp Skate Depot Fest 2019

Afgelopen weekend werd voor het eerst de ASD Cup georganiseerd. Een weekend vol wedstrijden in het indoor skatepark van het Antwerp Skate Depot. Aangezien het het al een tijdje rustig is wat betreft skateboard events en we wel zin hadden in een dagje Antwerpen besloten we de contest te bezoeken. Met rijders vanuit Belgie, Nederland en Frankrijk lag het level afgelopen zondag weer ongekend hoog… 

Riders:
Simon Deprez
Kevin Tshala
Rob Maatman
Tim Zom
Lars de Weerd
Jay de Keijzer
Robbe de Moor
Mathijs Stevens
Siebert Glele

Film/edit:
Tim Koster

Flatspot Magazine