Video: Wallies Against Walls

”Wallies Against Walls”. Een initiatief van een groep Rotterdamse skaters hebben slaan hun handen in elkaar en laten zien hoe ze met z’n allen tegen de bouw van de belachelijke plannen van de muur tussen USA en Mexico zijn doormiddel van zoveel mogelijk wallies op dit geweldige Donald Trump wallie obstakel. Check alle info over het project op de website en zie tevens hoe jij gemakkelijk je eigen wallie kunt bouwen!

Web: Walliesagainstwalls.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL

11augAll DayRed Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL