Wallpaper: Tom Kleinschmidt – Frontside Blunt in Arnhem

Afgelopen zomer hielden Dickies en Titus een de ”Concrete Dreams” tour door België, Nederland en Frankrijk. De het verslag van deze tour kun je deze week bekijken op onze website, maar deze foto verdient volgens ons wat extra aandacht. Ergens in de bossen van Arnhem is dit oude Nazi zwembad te vinden. Net voordat ze weggestuurd werden op de spot wist fotograaf Dennis Scholz dit lekkere plaatje van Tom Kleinschmidt te schieten…

Stay tuned voor het volledige Concrete Dreams item!

Foto: Dennis Scholz

Klik op de foto voor volledige weergave.

Wallpaper: Tom Kleinschmidt – Frontside Blunt in Arnhem

Last summer Titus and Dickies teamed up for their ”Concrete Dreams” project. A DIY skate trip through Holland, Belgium and France. Between the DIY work they found some time to skate local skate spots, like this one in Arnhem. Dennis Scholz shot this photo of Tom Kleinschmidt just before they got kicked out of the spot in the middle of nowhere. What a shot…

Stay tuned for the full Concrete Dreams article!

Foto: Dennis Scholz

Click on photo for full size photo.

Flatspot Magazine