SKATEpark III Game #13 – Douwe Macare VS Mano Wolf

Deze week kun je kijken naar de laatste drie battles van SKATEpark III. In de eerste halve finale kun je kijken naar de battle tussen Douwe Macare en Mano Wolf. Wie pakt de eerste spot in de finale en kom iets dichterbij de €500 prijzengeld?

Automatisch bericht krijgen van onze nieuwste SKATEpark video’s? Abonneer je op ons YouTube Kanaal!

Rijders:
Mano Wolf
Douwe Macare

Regels SKATEpark:
In de eerste ronde nemen 16 rijders het één tegen één tegen elkaar op. De volgorde van rijders die tegen elkaar rijder is willekeurig gezoen door een loting uit de hoge hoed. Vervolgens wordt er door middel het bekende Rock-Paper-Scissors spel bepaald wie het spel mag beginnen en daarmee de eerste trick bepalen. Weet de eerste rijder de trick te landen, dan dient de tegenstander de trick na te doen. Mist de tegenstander de trick, dan krijgt hij de eerste letter. De rijder die het woord S.K.A.T.E. als eerste compleet heeft verliest de wedstrijd. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. In tegenstelling tot de klassieke ”Game Of Skate” zijn de spelers om en om aan zet. Ongeacht of de trick geland wordt of niet.

Flatspot Magazine