SKATEpark III Finale– Douwe Macare VS Rob Maatman

Het zijn niemand minder dan Rob Maatman en Douwe Macare die zich dit jaar naar de finale hebben weten te skaten. Beiden trekken al jaren lang met elkaar op en weten dus precies wat ze van elkaar kunnen verwachten. Neemt Rob de titel over, weet Douwe de titel nog een jaar op zijn naam te houden? Je ziet het in deze laatste game van SKATEpark III.

Automatisch bericht krijgen van onze nieuwste SKATEpark video’s? Abonneer je op ons YouTube Kanaal!

Rijders:
Douwe Macare
Rob Maatman

Regels SKATEpark:
In de eerste ronde nemen 16 rijders het één tegen één tegen elkaar op. De volgorde van rijders die tegen elkaar rijder is willekeurig gezoen door een loting uit de hoge hoed. Vervolgens wordt er door middel het bekende Rock-Paper-Scissors spel bepaald wie het spel mag beginnen en daarmee de eerste trick bepalen. Weet de eerste rijder de trick te landen, dan dient de tegenstander de trick na te doen. Mist de tegenstander de trick, dan krijgt hij de eerste letter. De rijder die het woord S.K.A.T.E. als eerste compleet heeft verliest de wedstrijd. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. In tegenstelling tot de klassieke ”Game Of Skate” zijn de spelers om en om aan zet. Ongeacht of de trick geland wordt of niet.

 

Flatspot Magazine