SKATE48:17 Inschrijven & Info

[sm-youtube-subscribe]

Waarschijnlijk heb je het via social media al voorbij zien komen, SKATE48 is terug van weggeweest. Naar één jaar even rust te hebben gehad komt het evenement nu groter terug dan ooit. Over precies een maand is het al zover. In het weekend van 16 tot en met 19 juni staat Rotterdam in het teken van deze film contest. Kom samen met je crew (max 6 rijders en 2 filmers per team) naar Rotterdam en film in dit weekend zoveel mogelijk om vervolgens de dikste video neer te zetten!

Info SKATE48:17
Datum evenement: 16 t/m 19 juni 2017
Datum premiere: Zaterdag 24 juni 2017
Locatie: Rotterdam
Kosten: €20 per deelname
Hostel: €5 (vrijdag & Zaterdagnacht)

Info Video Contest:
Het filmen van de video’s is waar het uiteindelijk allemaal om draait bij SKATE48. Welk team maakt de beste video in een tijdsbestek van 48 uur? Film samen met je crew zoveel mogelijk en zorg dat de edit binnen 48 uur ingeleverd is bij de boys van SKATE48. Een professionele jury van filmmakers gaat de video’s bekijken en beoordelen. Er zijn verschillende prijzen te winnen zoals best video, best part, best edit, best skater, etc. etc.

Info Foto Contest:
In samenwerking met Noise Magazine is er ook een fotowedstrijd toegevoegd aan SKATE48. Fotografen worden hierin uitgedaagd de vetste foto van het weekend te maken. Ook deze wedstrijd zal beoordeeld worden door een professionele jury.

Inschrijven:
De inschrijvingen verlopen per team. (6 skaters en maximaal 2 filmers) Kosten per deelnemer zijn €20. Aanmelden van de teams kan via de website van SKATE48. www.skatefortyeight.com (VOL=VOL)

Info Hostel:
Speciaal voor het evenement is een compleet hostel in Rotterdam afgehuurd. Deelnemers kunnen hier voor een kleine bijdrage van €5 het hele weekend slapen.

Premiere avond:
Op zaterdag avond 24 juni is de premiere avond van het evenement. Tijdens deze avond kun je kijken naar alle video’s van het evenement en is er de foto expo van Noise Magazine.

Meer info:
www.skatefortyeight.com
Instagram.com/skatefortyeight
Facebook.com/skatefortyeight
#SKATE48

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

26mayAll DayCarve & Coffee

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL