Video: Rob Maatman Pro Board Release at Burnside

Frank Skateboards heeft Nederlands stijlkoning Rob Maatman zijn eigen board graphic gegeven, wat betekend dat Rob Maatman vanaf nu Pro is. Voor de meeste Nederlanders is Rob al jaren pro natuurlijk want er zijn maar weinig skateboarders die met zoveel stijl en souplesse de ene na de andere gestoorde trick weten te gooien. De board release werd natuurlijk gehouden in de kweekvijver van Nederlands talent en Rob zijn thuisbasis, Burnside Skatepark. Met diverse best trick contests, waarbij gratis bier en ballonnetjes gevuld met rum te winnen was werd het weer een ouderwets mooi feestje. Rob Gefeliciteerd!

Bekijk ook:
Aankondiging Rob Maatman is Pro board release

rob-maatman-feeble-zeist-web
Rob Maatman is niet bang voor rails, hier met een feeble in Zeist | Foto: Mathijs Tromp

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

16decAll DayNK Skateboarden Junioren 2023

30decAll DayOpen Belgian Championship