Giveaway: Welcome Skateboards ”Fet-Ish” prijzenpakket

Naast de premiere van Skatestore’s #Station2StationTour in Rotterdam is er vanavond ook de premiere van de nieuwe video van Welcome Skateboards ”Fet-Ish”. Als extraatje voor vanavond kun je vandaag mee doen aan de Welcome Skateboards Give Away. Laat in de comments de naam van de Nederlandse Welcome Skateboards teamrider achter en wie weet ga jij na de premiere naar huis met een vers Welcome boardje en een copy van de video!

Vraag:
Wie is de Nederlandse Welcome Skateboards teamrider?

Antwoord:
Laat het antwoord achter in de commentbox onderaan dit artikel

Info Skatestore #Station2StationTour Premiere:
De full length Skatestore Station 2 Station tour video door Marc Bolhuis zal op 14 januari in première gaan bij Worm in Rotterdam. In deze video volg je het Skatestore team tijdens hun tour door 5 verschillende landen binnen 2 weken. Daarnaast zal het speciale Station 2 Station tour zine gereleased worden, met daarin foto’s door Hugo Snelooper en Thomas Wieringa. Tunes voor en na de video zullen verzorgd worden door Papa Joe, Green Cabin en M3SEN.

Film:
Marc Bolhuis & Martijn van Hemmen

Foto’s:
Hugo Snelooper & Thomas Wieringa

Datum: 14 januari
Locatie: Worm Rotterdam
19:00 – Tunes van Papa Joe
19:30 – Premiere Welcome Fet-Ish
20:00 – Station 2 Station tour release / tunes van Papa Joe
21:00 – Premiere Station 2 Station tour video
21:30 – Green Cabin Live
22:00 – M3SEN

Riders:
Sebastiaan Vijverberg
Shajen Willems
Robbin de Wit
Lex van der Does
Wouter de Jong
Jeremy van der Eijk

welcome-giveaway

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X