Give Away: Poernaka Scout Series Special

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de Poernaka Scout Series bij Skatepark Utrecht. Behalve dat je deze avond kans maakt om gescout the worden voor het Olympisch team van Poernaka maak je deze avond ook kans op dikke prijzen. Máár we hebben meer.. Doe mee aan deze prijsvraag en maak kans op een warme hoody van Bonk Skateshop en een heel erg vers deckje van Burnside. Het enige wat je hiervoor hoeft  te doen is antwoord te geven op de onderstaande prijsvraag!

3 december: Poernaka Scout Series bij Skatepark Utrecht

Vraag:
Dat Jelle Maatman een Olympisch sportman is wisten we, maar hoeveel medailles heeft Jelle in zijn leven binnen gehaald? 

Antwoord:
Laat je antwoord onder in de onderstaande commentbox!

jellemedaillesburnbonk

Waag een gokje en win deze prijzen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X