Video: Opening Skatepark Luxemburg

Vrijdag 22 juli was de opening van het nieuwe skatepark in Luxemburg. Een dikke street course en twee bowls midden in het centrum. De streetplaza zit vol met rails in verschillende hoogtes, diverse banks, quarters en dikke trappen daarnaast zijn er ook nog twee bowls een lage met een hip en een diepe bowl met cradle. De skateboarders in Luxemburg hebben nu naast de grote hoeveelheid spots die de stad bied ook een perfect buitenpark om zich in te vermaken. Tijdens deze warme dag hebben wij wat lines en tricks gefilmd met Axel Cruysberghs, Jelle Maatman, Jair Gravenbergh en Fabian Verhaeghe.

image4

Overzicht Streetplaza.

image2

De diepe bowl met cradle en rechts achterin de kleine bowl de hip aan de linker kant.

image1 (1)

Nassim Guammaz gooit even een bs 360 van de trap af.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

16decAll DayNK Skateboarden Junioren 2023

30decAll DayOpen Belgian Championship