WALLPAPER: BERT ROETERDINK: HEELFLIP IN TILBURG

Ondanks het deze week haast wel herfst lijkt te zijn hebben we dit jaar al weer heel wat mooie dagen achter de rug. De meeste skateboarders in Nederland pakken deze dagen met beide armen aan en zijn deze eerste mooie dagen massaal op de straat te vinden. Wij zaten een van deze dagen in Tilburg met de Rambo Crew. Wie wel eens naar Tilburg is geweest om te skaten is deze watergap in het centrum ongetwijfeld tegen gekomen. Na enkele geruchten dat deze gap binnenkort weggehaald zou worden was er voor Bert geen enkele twijfel om deze heelflip te landen. 

Meer van Bert:
Video: Bert Roeterdink in Skatepark de Fabriek
Nieuws: Bert Roeterdink op Vans
Video: Minute Man – Bert Roeterdink in Skatepark Utrecht

Bert-Roeterdink-Heelflip-TilburgBert Roeterdink – Heelflip / Foto: Mathijs Tromp

Flatspot Magazine