FOTO’S & VIDEO: FALUS X MEIDEN VAN HOLLAND PARTY IN UTRECHT (18+)

Falus is het heetste sport team van Nederland. Een tijdje terug heb je al kunnen zien hoe Falus met hun deelname aan deze wedstrijd verkozen werd tot het heetste team van Nederland. Naast deze eervolle titel won Falus een geheel verzorgde party door de Meiden van Holland. Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Een dikke party in Utrecht met muziek van onder andere Pizza Knife, Orgaanklap, DJ Roodbaard en meer. Check hieronder onze herinneringen aan deze avond.

Falux-X-Meiden-van-Holland-24 Falux-X-Meiden-van-Holland-12 Falux-X-Meiden-van-Holland-39 Falux-X-Meiden-van-Holland-50 Falux-X-Meiden-van-Holland-36 Falux-X-Meiden-van-Holland-15 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

02decAll DayBattle of Brugges

15dec18:0023:00Skullcandy X Burnside X-Mas Miniramp Jam

30decAll DayOpen Belgian Championship