ZATERDAG 2 APRIL: VANS BENELUX BOOK RELEASE

Vans is deze week 50 jaar geworden, iets wat gevierd moet worden! Naast de mega party’s die Vans organiseert zoals bij het House Of Vans in Londen hebben ze in Nederland wel iets heel speciaals gemaakt. Een jaar lang heeft fotograaf Rob Rouleaux het Vans Benelux team gevolgd en gefotografeerd en dit gebundeld in een luxe fotoboek die vanaf volgende week verkrijgbaar is. Zaterdag 2 April is de officiële launch party bij Pier 15 in Breda. Naast de book release is er een kleine best trick contest, muziek van DJ Roodbaard en Cholesteroy en een foto expo. Mis hem niet want het belooft weer een dolle bende te worden!

Info Vans Benelux Book Release:
Datum: Zaterdag 2 april
Tijd:
Vanaf 18:00
Entree:
GRATIS

Bekijk ook:
Video & Foto’s: Vans Benelux in Pier 15
Foto’s & video: Vans Propeller premiere bij Pier 15
Foto’s & video: Vans Benelux in Dusseldorf

Instagram-aankondiging

The-Vans-Bnlx-Book-03Het boek bestaat 100&% uit foto’s

The-Vans-Bnlx-Book-04312 pagina’s!

The-Vans-Bnlx-Book-021

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL