SKATEpark: TYCHO HENSKES VS BILLY HOOGENDIJK

We zijn bijna aan het einde gekomen van de eerste ronde van de eerste editie van SKATEpark. In de één na laatste battle van de voorrondes nemen Tycho Henskes en Billy Hoogendijk het tegen elkaar op. De winnaar van deze game neemt het op tegen de winnaar van de game die morgen online te bekijken is: Woody Hoogendijk VS Robbin Oost!

Rijders in deze game:
Tycho Henskes
Billy Hoogendijk

Regels SKATEpark:
In principe gelden er bij SKATEpark dezelfde regels als bij de klassieke game of S.K.A.T.E. De volgorde van rijders die tegen elkaar gaan is willekeurig gekozen door de namen uit de hoge hoed te trekken. Vervolgens wordt er door middel van het spel. Rock-Paper-Scissors bepaald wie er mag beginnen. De eerste rijder doet een trick, de ander doet het na. Lukt het de gene die aan zet is níet zijn trick te maken, dan is de tegenpartij aan zet. Weet de rijder de trick niet na te doen, dan krijgt deze een letter. Wie het eerste die het woord SKATE compleet heeft is af en doet niet meer mee aan de game. De enige extra regel bij onze versie is dat de wedstrijd door het hele skatepark gehouden wordt en dan één obstakel maximaal 1 keer achter elkaar gebruikt mag worden.

Bekijk ook:
SKATEpark #1: Rick Holtvluwer VS Pim Wouters
SKATEpark #1: Rambo Rudy VS Stephan Schuuring
SKATEpark #1: Douwe Macare VS Rob Maatman
SKATEpark #1: Bart Buikman VS Chris Belling
SKATEpark #1: Mauro Ruberto VS Patrick Reins
SKATEpark #1: Casper Verheijen VS Justin Wagener
Subpagina SKATEpark #1

TYCHO VS BILLY THUMBNAILTycho Henskes VS Billy Hoogendijk

SCOREBOARD-BILLY-TYCHO

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL