WANTED: HARDCORE SUPPLIES SALES REP

Werken in de skateboardindustrie, voor de meeste skateboarders is het hun grootste droom. Zo ben je tenslotte continue bezig met waar je het meest van houdt. Als er één baan is waar skateboarden centraal staat, dan is het wel ‘vertegenwoordiger’ bij Hardcore Supplies.

Bekijk de vacature

Wat doet een vertegenwoordiger bij Hardcore Supplies?
Hardcore Supplies is de grootste distribiteur van skateboards en gerelateerde kledingmerken binnen de BeNeLux. Als vertegenwoordiger sta je dagelijks in contact met de mannen achter o.a. Lakai, Chocolate, Girl, Spitfire, Fourstar, Almost, enjoi en Blind Skateboards. Jouw doel? Deze merken zo sterk mogelijk positioneren en vertegenwoordigen in de Nederlandse en Belgische skateboardscene.

Als Flip Skateboards een nieuwe serie aan stylische decks uitbrengt, is het jouw taak om deze in de winkels te krijgen. Je belt of bezoekt shops als Sevenply, 100% Skateshop, Revert, Ben-G en Skatestore en overtuigt hen waarom precies déze boards meer klanten voor voor hun shop kunnen opleveren en dus waarom het verstandig is om deze serie in te kopen.

Eenmaal overgehaald ondersteun je deze winkels. Een belangrijke taak als vertegenwoordiger is namelijk ook het onderhouden van je relatie met de klant (de shop), en hoe doe je dat beter dan hem/haar helpen met de verkoop? Met die instelling regel jij dat er in élke winkel een mooie banner van Flip Skateboards hangt, zodat alle skateboarders en mogelijke klanten van die shop op een positieve manier kennismaken met deze serie van Flip. De rest is aan de winkel zelf.

Nog een voorbeeld: Lakai komt met een nieuw schoenmodel. Om de verkoop van dit model te stimuleren regel jij dat alle Nederlandse en Belgische Lakai riders dit model het eerste krijgen; zij zijn tenslotte het uithangbord van het merk. Daarnaast organiseer je een officiële ‘wear test’ in skatepark Pier 15, waarvoor je alle grote namen binnen de scene, de shops en Flatspot om het geheel op camera vast te leggen uitnodigt. Goed skaten, genieten van eten en drinken én volle bak gezelligheid, maar ook pure business.

Zoals je kunt zien sta je dus elke dag in contact met vrijwel elke belangrijke partij als het gaat om skateboarden, zowel internationaal (via de merken), als binnen de BeNeLux (shops, teamriders, skateparken).

Deze droombaan kan voor jou nu werkelijkheid worden. Hardcore Supplies is op zoek naar een vertegenwoordiger. Ben je na bovenstaande beschrijving enthousiast? Mail voor meer informatie dan naar info@hardcore-supplies.nl

Bekijk de vacature

Web: www.hardcore-supplies.nl

flatspot-banner-wanted

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL