VIDEO: A BEER WITH – TEUN JANSSEN IN SKATEPARK DE FABRIEK

Today you can look at a new ‘A Beer With’ at Skatepark de Fabriek in Enschede, Netherlands, this time with the one and only Teun Jannsen. We know Teun likes beer and that he has quite a few good tricks up his sleeve. Even though he lives in the south of the Netherlands he didn’t mind coming over and filming a session with us. If you know Teun you know what you can expect, good style and big tricks on rails. 

More Beer With:
Video: A Beer With – Rob Maatman in Skatepark de Fabriek

A Beer With - Teun Janssen

VIDEO: A BEER WITH – TEUN JANSSEN IN SKATEPARK DE FABRIEK

Vandaag kun je kijken naar een nieuwe ‘A Beer With’ in Skatepark de Fabriek met niemand minder dan Teun Janssen. Aangezien we Teun het laatste jaar regelmatig in het Oosten van Nederland tegen komen was het voor ons vrij logisch hem uit te nodigen voor een goede sessie in Enschede. Waarschijnlijk zie je precies dat wat je ervan zou verwachten. Keihard skaten en dikke rail tricks!

Meer van Teun:
Wallpaper: Teun Janssen – Frontside smith in Oeteldonk
Video: Minute Man – Teun Janssen in Skatepark Utrecht

Meer Minute Man:
Video: A Beer With – Robbin Oost in Skatepark de Fabriek
Video: A Beer With – Pim Wouters in Skatepark de Fabriek
Video: A Beer With – Casper Verheijen in Skatepark de Fabriek
Video: A Beer With – Donny Janssen in Skatepark de Fabriek
Video: A Beer With – Wouter de Jong in Skatepark de Fabriek
Video: A Beer With – Bert Roeterdink in Skatepark de Fabriek

A Beer With - Teun Janssen

Flatspot Magazine