VIDEO: TONY HAWK PRO SKATER 5 RELEASE PARTY IN SKATEPARK UTRECHT

Waarschijnlijk is zo’n 70% van de huidige skateboarders voor het eerst in aanmerking gekomen met skateboarden door het welbekende computer spelletje van Tony Hawk. Toen onze vrienden van Hardcore Supplies ons uitnodigde voor de release party van de nieuwste Tony Hawk game wilden we hier dan natuurlijk graag bij zijn. We konden de game hier voor het eerst proberen, keken naar een demo van het Skatestore team en pakten zelf wat prijzen mee in de boardercross. Het was een beetje tam allemaal in Utrecht, maar misschien hoort dat wel een beetje bij het game gebeuren. Check hier een korte video van onze avond bij de release van Tony Hawk Pro Skater 5!

Film / Edit:
Tim Koster

THP5 Foto 2De bowl werd omgebouwd tot game area

THP5 Foto Pascal robbin & marleyRobbin en Pascal zijn hooked

THP5 Foto Shajen Willems - nollie 180 flipShajen speelt zijn eigen game in het park

THP5 Foto PoserenDe echte Utregse OG’s zijn ook van de partij

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL