VRIJDAG 3 JULI: RELEASE REVERT X OBEY ARTIST SERIES

Revert 95 heeft niet voor niets Revert 95. De winkel is in 1995 opgericht en dat betekent dus dat ze dit jaar 20 jaar bestaan. Dit gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Revert 95 en OBEY brengen deze vrijdag omtrent het 20-jarige jubileum niet één, maar drie collabo’s uit. Joost Swarte, Floor van het Nederend en Friso Blankevoort maakten een custom ontwerp voor de gelegenheid. 

Over de collectie kunnen we nog niet veel verklappen, maar jullie kunnen al wel al vast kijken naar een korte video met de artists van de ‘goods’. Revert 95 en OBEY vroegen drie bekende illustratoren uit de internationaal bekende stripstad Haarlem om hun eigen draai te geven aan het thema ‘Droste-effect’, een visueel effect dat vernoemd is naar de verpakking van de bekende Haarlemse cacaofabriek.

De release van de collectie vindt op 3 juli plaats in de Lichtfabriek in Haarlem. Naast de werken die de artiesten voor dit project maakten zullen ze ook ander werk exposeren en een klein praatje houden. Warsteiner zorgt voor het bier. Allemaal goede redenen om te komen. Wij zijn er in ieder geval bij. Hopelijk jullie ook!

Wat: Release Revert 95 X OBEY Artist Series
Datum:
3 juli, 2015 
Tijd
: 19:00-23:00
Locatie: Lichtfabriek, Minckelersweg 2 Haarlem

Bekijk voor meer evenementen dit weekend onze Skateboard Evenementen Agenda

revert-95-x-obey-artist-series-release-3-juni-droste-effect
Klik op de image voor het Droste-effect

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL