THE LB-PROJECT IN AMSTERDAM

Aanstaande zaterdag komen kunst en skateboarden samen. De LB-Project opent dan haar expositie in Amsterdam. Maar wat houdt de LB-Project precies in? Initiatief nemer is Lucas Beaufort, een kunstenaar uit Frankrijk die zelf ook skate. In zijn jaren als medewerker van Desilusion Magazine kwam hij regelmatig goede kunstenaars tegen. Al snel was er een klik en dus kwam al snel het idee om deze kunstenaars samen te brengen en een reizende expositie op te zetten om zo de skateboarders en kunstliefhebbers bij elkaar te krijgen.

Met namen zoals: Michael Sieben, Todd Bratrud, Jeremy Fish, Mark Foster, Jeremyville, Kid Creature, Funeral French, Mike Kershnar, Chad Eaton en BB Bastidas weten we in ieder geval zeker dat er zeker mooie dingen te zien zullen zijn. Veel van deze kunstenaars werken al jaren voor de skateboard-industrie en zijn dus ook niet helemaal vreemd van skateboarden. Sommige skaten zelf nog steeds. Wil je nou precies weten wie wat gedaan heeft? Check dan hier even voor een duidelijk beeld van hun werk!

Nadat de expo al Berlijn, Kopenhagen, Barcelona en Parijs heeft aangedaan, is het nu tijd dat we Amsterdam onveilig gaan maken. En waar kan je dat nu beter doen… Juist! Bij Ben-G!

Aanstaande zaterdag vanaf een uurtje of 18:00. Gezelligheid bij Ben-G, met natuurlijk genoeg biertjes… Laat even weten als je komt.

Bekijk ook de skateboard evenementen kalender voor meer events.

LB-Bright

LB-Streetmachine

LB-FTC

LB-Point Ephemere

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X