PREMIÈRE: UMEMPLOYED PROMO

Tegenwoordig is het een stuk makkelijker om een eigen video uit te brengen dan een jaar of tien geleden. Het internet is daardoor ook één van de succesformules van deze tijd. Alles kan sneller, beter, groter en mooier. En dat allemaal vanuit je eigen bureau. Zo kwamen we Alex van Zwietering tegen tijdens een van onze shoots in Den Haag. Deze 16-jarige boy heeft altijd zijn camera paraat en filmt al een paar jaartjes alles wat er in zijn omgeving aan skateboarden gebeurt.

Alex vertelde dat hij met een video bezig is: Unemployed! Zelf komt Alex eigenlijk niet uit centrum Den Haag. Veel van zijn vrienden komen ook allemaal uit verschillende hoeken van Den Haag. Dat is nou precies wat hij wil laten zien. Veel Haagse skaters, veel invloed van de Eastcoast, lekkere muziek… Kortom een goede vrienden video.

En natuurlijk bij een video hoort ook een première.

Unemployed video Première
Locatie: Sweatshop Skatepark Den Haag
Adres: Binckhorstlaan 271, Den Haag
Datum: Vrijdag 27 maart 18:00 uur

Paraat!

Alex van Zwietering

Alex in zijn natuurlijk habitat, samen met Justin Wagener…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

X