FOTO’S: STEFAN ELFFERICH GETROUWD EN TERUG IN NEDERLAND

Stefan Elfferich heeft al menige skatespots in Nederland aan gort geskate. Hij is altijd wel in om op avontuur te gaan en altijd goed voor hammers. Maar de laatste tijd was hij van de aardbodem verdwenen. Waar is hij geweest en wat heeft hij allemaal gedaan? Genoeg vragen dus om hem eens op te zoeken.

Naam op paspoort: Stefan Marinus Frans Elfferich
Geboorteplaats: Krabbendijke

Woonplaats: Amsterdam

Geboortedatum: 30 oktober, 1989
Sponsors: Kingdom Skateshop en Muckefuck skateboards (niet helemaal zeker)

Wij zagen dat je sinds kort in Amsterdam woont. Waar heb jij de afgelopen tijd rondgehangen?
Ik was even een beetje klaar met Nederland. Ik dacht toen: Laat ik eens naar Barcelona gaan en dat was een gekkenhuis! Ik wilde er wel een langere tijd heen gaan en heb toen de eerste drie dagen in een hostel gewoond. Daarna had ik al een appartement gefixed. Maar ja, ‘s avonds verveelde ik me gelijk en ben ik toen maar weer in het hostel gaan hangen en met die mensen gaan partyen. De eerste twee maanden heb ik toen overdag alleen maar geskate en ‘s avonds gepartied. Maar na twee maanden begon mijn geld toch behoorlijk op te raken en moest ik dus werk gaan zoeken. Nou hadden ze bij dat hostel iemand nodig die met de mensen kon gaan partyen. Toen had ik dus werk. Dat was wel echt gaaf…

Barcelona was dus wel goed voor je?
Ja, Barcelona was echt supergoed, maar ook behoorlijk killing.

We hoorden ook dat je nu een getrouwd man bent. Hoe zit dat nu?
Haha! Ja, weet je… Ik kwam gewoon de vrouw van mijn dromen tegen en toen ging het gewoon heel snel. Volgens mij vroeg ik al na een uur of ze met me wilde trouwen en dat wilde ze wel.

Uh… Wow! Maar je bent dus nu getrouwd en terug in Nederland samen met je vrouw. Jij bent nu 25 en zij?
Ik ben nu 25 jaar en zij is 37 jaar oud. Ze komt uit Sydney.

Stefan Elfferich - Switch crooked Grind

Stefan Elfferich, switch backside crooked / foto: Rob Rouleaux

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

27jul14:0020:00Monster Tour – ROTTERDAM

11aug13:0020:00Red Bull Curb KingsSlappy Contest

08sepAll DayVans Shop Riot NL