PARK: SWEATSHOP SKATEPARK, DEN HAAG

Sweatshop Skatepark:
We zijn aangekomen bij het indoor skatepark van Den Haag, Sweatshop Skatepark. Het park zit er sinds (2009) en is er voor jong en oud. Het park ziet er vers uit met haar herkenbare mintgroene vloer. Naast dat er natuurlijk heel veel geskate wordt kun je regelmatig terecht voor leuke feestjes en het personeel is altijd in voor een gezellig praatje onder het genot van een Haags bakkie pleur. Ook voor beginners is het een fijn park. De obstakels zijn niet al te hoog en er zijn drie keer per week lessen te volgen welke gegeven worden door ervaren skateboarders.

Het skatepark:
Sweatshop heeft haar skatepark gebaseerd op street spots van Den Haag. Zo vind je naast de standaard houten obstakels ook gedeeltes van marmer en staan er mooie marmeren curbs in het skatepark. Naast veel curbs en banks heeft het skatepark een uitgebreide miniramp met een hoog en laag stuk, voor ieder wat.

Horeca en faciliteiten:
Het skatepark heeft een gezellig aangeklede kantine waar van alles te krijgen is. Naast de standaard frisdranken en koffie en thee zijn er ook verschillende warme hapjes verkrijgbaar. Daarnaast wordt er in de zomer regelmatig gebarbecued op het buitenterras op de parkeerplaats van het skatepark.

Sweatshop-Skatepark-Den-Haag-bar

Sweatshop-Skatepark-Den-Haag-shop

Shop:
Sweatshop Skatepark heeft een kleine shop in het park. Hier kun je terecht voor bijvoorbeeld een nieuw board, accessoires of hardware zoals bijvoorbeeld een kingpin.

Evenementen in Skatepark Sweatshop:
Er worden regelmatig evenementen georganiseerd in het skatepark.  Behalve skateboardwedstrijden staat het park vooral bekend om de skatekampen. In de schoolvakanties is er een uitgebreid programma waarvoor je je kunt opgeven. Meer info over de skatekampen kun je vinden op de website van het skatepark: SkateparkSweatshop.nl/Skatekamp

Sweatshop-Skatepark-Den-Haag-8

Skateboard lessen:
Bij Sweatshop is het mogelijk om skateboard lessen te nemen. In tegenstelling tot veel andere skateparken hoef je je hiervoor niet op te geven. Je kunt gewoon langskomen en deelnemen aan de lessen. Deze worden gegeven op zaterdag (12.00 tot 13.00 uur), zondag (13.00 tot 14.00 uur) en woensdag (13.30 tot 14.30 uur). In deze lessen wordt de focus gelegd op de basis van het skaten. Ook is het mogelijk om een privélessen te volgen (prijs op aanvraag).

Kosten skatelessen:
Skateboard/ inlooples:
€10 p.p. (inclusief board en bescherming)
Strippenkaart 5 lessen:
€40 

Info Sweatshop Skatepark:
Adres: Binckhorstlaan 271, Den Haag
Telefoon: 070 752 34 11
Email: info@skateparksweatshop.nl

Sweatshop-Skatepark-Den-Haag-Bart-Buikman-ollie

Bart Buikman, ollie

Bereikbaarheid:
Trein en skateboard (20 min):
Vanaf Den Haag CS neem je de uitgang langs de Albert Heijn, ga onder het viaduct rechtdoor, sla rechtsaf na ‘Geritse ijzerwaren’ en na 100m zit de Sweatshop aan de rechterkant.
Trein en bus: Vanaf Den Haag HS neem bus 26 en vanaf Den Haag CS neem bus 28 (let op, 1 keer per uur) richting Station Voorburg. Stap uit bij halte Zonweg. Loop een klein stukje terug naar Binckhorstlaan en steek de straat over. Volg de weg naar links en loop de eerste steeg in. Na 100m zit de Sweatshop aan rechterkant.
Auto: Amsterdam / Rotterdam / Utrecht A12
Neem afslag 4-Voorburg. Vervolgens onderaan links afslaan. Volg de Maanweg tot het einde en sla dan rechts af. Ga de Binckhorstlaan op en na 200 meter sla je links af. Vervolgens ga je links voor Auto Materialen Brezan de steeg in en je bent er.

Openingstijden en prijzen:
Maandag: 17.00 – 23.00 (18+)
Dinsdag: 15.00 – 22.00 (BMX vanaf 15.00)
Woensdag: 13.00 – 22.00 (BMX avond vanaf 17.00)
Donderdag: 15.00 – 20.00
Vrijdag: 15.00 – 22.00
Zaterdag: 12.00 – 20.00
Zondag: 12.00 – 20.00

Dagentree: €5
15x strippenkaart: €65
Huur skateboard: €2
Huur bescherming: €1
Maandabonnement: €25
3 maandenabonnement: €65
Huur skateboard en bescherming: €2,50

Website:
SkateparkSweatshop.nl

Postcode / Adres
Straal:
Categorie:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

26mayAll DayCarve & Coffee

22junAll DayMarnix Crue Go Skateboarding Day

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL